Seda Sayan elinde bir ev parası taşıyor! Servet değerindeki çantası gündem oldu

Seda Sayan elinde bir ev parası taşıyor! Servet değerindeki çantası gündem oldu
Yaptığı estetik işlemlerle gündemden düşmeyen Seda Sayan, önceki akşam eşi Çağlar Ökten’le kameralara görüntülendi. Ünlü şarkıcının krokodil ve yılan derisinden yapılmış çantasının fiyatı dudak uçuklattı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın krokodil ve yılan derisinden yapılmış çantası tüm dikkatleri dikkat çekti. Hermes markası tarafından özel olarak tasarlanan çantanın fiyatının 83 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 665 bin lira) olduğu öğrenildi.

Sayan, sahne ve televizyon gelirlerini gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra çantalar, pırlantalar ve saatler gibi lüks eşyalara da harcıyor.

standart-haber-gorseli-kopyasi-11.webp

SEDA SAYAN KİMDİR?

Aysel Gürsaçer, bilinen adıyla Seda Sayan, Türk müzik dünyasının önemli isimlerinden biri. 30 Aralık 1962'de İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde doğmuş. Kariyerine düğün salonlarında şarkı söyleyerek başlamış, ardından gazinolarda sahne almış. Ünlü solist Cemal Coşar ile çalışmış ve müzik alanındaki yeteneğini geliştirmiş. Stardust kulübünde Turgut Akyüz'ün organizasyonunda assolistlik yapmış ve adını duyurmuş. Daha sonra Gülizar gibi önemli mekanlarda performans sergilemiş ve müzik kariyerine devam etmiş.

Özel hayatına gelince, Ağustos 1978'de sahne alabilmek için yaşını büyüterek doğum tarihini değiştirmiş. İlk evliliğini 1987'de Rıdvan Kılıç ile yapmış ancak kısa bir süre sonra boşanmış. İkinci eşi Sinan Engin'den Oğulcan adında bir oğlu olmuş, ancak evlilikleri kısa sürede sona ermiş. Daha sonra Mahsun Kırmızıgül ile ilişki yaşamış ve üçüncü evliliğini Soner Yapcacık ile yapmış. Ancak bu evlilik de uzun ömürlü olmamış. Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile gerçekleştirmiş, fakat bu evlilik de kısa sürede sona ermiş. Ardından Futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile evlenmiş ancak bir yıl sonra boşanmış. Nihat Doğan ile nişanlanmış ancak evlilik gerçekleşmemiş. Son olarak, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan ile evlenmiş ancak bu evlilik de kısa sürede sona ermiş.

Seda Sayan, özel hayatındaki iniş çıkışlarla sık sık gündeme gelmiş ve birçok kez medyanın ilgi odağı olmuş. 2014 yılında Ankaralı Turgut'a hakaret nedeniyle hapis cezası almıştır. Ancak 2022 yılında müzisyen Çağlar Ökten ile hayatını birleştirmiş ve evlenmiş.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar