Eylem Tok’un ABD’ye kaçırdığı oğlunun suçu kabarık çıktı 2 ay önce bakın ne yapmış

Eylem Tok’un ABD’ye kaçırdığı oğlunun suçu kabarık çıktı 2 ay önce bakın ne yapmış
Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan ünlü yazar Eylem Tok’un ABD’ye kaçırdığı 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’a ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı. Kazadan 2 ay önce…

Eylem Tok ile estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un oğlu Timur Cihantimur Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan 5 kişye çarpıp bir çocuk babası 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olmuştu. Kaza sonrası annesinin olay yerinden alarak ABD’ye kaçırdığı Timur Cihantimur’un kaza öncesinde de hız sınırını aştığı ortaya çıktı.

Doktor Bülent Cihantimur ve Eşi Yazar Eylem Tok Hakkında İddialar ! - Personel Sağlık Personeli Haber 112AcilFm NET PARAMEDİK ATT

Kanal D’de yer alan habere göre Oğuz Murat Aci’nin acılı babası Özer Aci, Timur Cihantimur’un kazadan birkaç ay önce art arda hız kamerasına takıldığını ve ceza yediğini açıkladı. Aynı zamanda Cihantimur’un kaza yaptığı araçla daha önce okula da geldiğini ifade etti.

Eylem Tok kimdir, nereli kaç yaşında? Eylem Tok ve oğlu Timur Cihan olayı ne? Oğlunu neden Mısır'a kaçırdı? - Haberler

“BU ARACA ART ARDA 5 SEFER CEZA YAZILMIŞ”

Cihantimur’un daha önce çok kez hız kamerasına takıldığını öne süren Aci, şunları anlattı: Bize gelen ihbara göre çocuk o arabayla okula gidip geliyor. Yani kaza geliyorum diyor aslında baştan. Bu araca art arda 5 sefer ceza yazılmış. Bunların hepsi olasılıkla hız cezası ve Göktürk bölgesinde kesilmiş cezalar. Ceza yiyen büyük olasılıkla çocuk. Direksiyonda çocuk var tabii. Görülüyor ki bu araç çocuğa tahsis edilmiş.

Eylem Tok, kaza haberini böyle aldı

“OKULA DA ARABA İLE GELMİŞ”

Timur Cihantimur’un arkadaşının annesinden bu açıkladıklarını destekleyen bir mesaj aldığını belirten Aci kadının mesajını şöyle aktardı:

Bu elim kazayı yapan çocuk ile kızım aynı okulda. Çocuğun okula da araba ile geldiğini söyleyenler var.

Acılı baba konuştu: Çocuğunu getir adalete teslim et!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar