Şarkılar otizimli bireyler için söylendi

Şarkılar otizimli bireyler için söylendi
Balıkesir Türk Müziği Korosu ve Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı işbirliğiyle düzenlenen konsere, Selahattin Altınbaş'ın eşsiz eserleriyle katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu.

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik, Balıkesir'in değerli bestekarı Selahattin Altınbaş'ın doğum yerine özel bir anlam katarken, sahnedeki performanslarla da dinleyicilere duygu dolu bir gece yaşattı.

Konsere Obidev'den eğitim alan mehtar takımının coşkulu gösterisiyle başlandı ve Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkılarla devam etti. Sanat Yönetmeni Koro Şefi Atik Sahil'in ustalığında seslendirilen eserler, izleyicilerden büyük alkış aldı. İkinci bölümde ise TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Tuğçe Pala'nın katılımıyla müzikal bir yolculuk yaşandı.

Konsere ilişkin açılış konuşmasını yapan Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca, etkinliğin amacına vurgu yaparken, Balıkesir Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Fatma Tabanlı ise katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Onursal Başkan Levent Tellioğlu ve diğer katılımcılarla birlikte, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ve Altıeylül Belediye Başkan Vekili İsmail Baha Torun gibi önemli isimlerin de katılımıyla renklenen etkinlik, sanatseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar