Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti

Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti
11 yaşındaki oğlunun okula gidişini hatıra amaçlı video kaydına alan baba, yaya geçidinden geçen oğluna bir aracın çarpıp metrelerce sürüklemesini görüntüledi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde yaşanan bir kaza, şans eseri faciadan dönüldü.

11 yaşındaki Kayra Ege Yurdunkulu, okula gitmek için yaya geçidinde beklerken sol şeritten gelen bir aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklendi. Olay, Yurdunkulu'nun babası Halil İbrahim Yurdunkulu'nun penceresinden kayıt etmeye çalıştığı hatıra videosuna da yansıdı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kaza, dün öğle saatlerinde gerçekleşti. Güvenlik İlkokulu öğrencisi Kayra Ege Yurdunkulu, öğle teneffüsü sonrası okuldan çıkarak evine gitmek için yaya geçidinde beklemeye başladı. Ancak yolun karşısına geçmek isteyen Yurdunkulu'na, sağ şeritten bir araç yol verdi. Ancak sol şeritten gelen bir araç, Yurdunkulu'na çarparak havaya savurdu ve ardından metrelerce sürükledi.

ÇIĞLIKLARLA KAZA YERİNE KOŞTU

Kaza anını hatıra amaçlı cep telefonuyla kaydeden baba Halil İbrahim Yurdunkulu, çocuğunu gördüğü anda çığlık atarak olay yerine koştu. Ancak oğlunun ağır yaralanmadığını görünce derin bir oh çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri korkuttu.

Yaralanan Kayra Ege Yurdunkulu, ihbar üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir gün gözlem altında tutulan Yurdunkulu, ardından taburcu edildi.

Olay, güvenlik kameraları ve babanın cep telefonu kamerasına da saniye saniye yansıdı. Baba Halil İbrahim Yurdunkulu, yaşadıkları olayın kendileri için çok acı bir hatıra olduğunu belirterek, "Allah kimseye göstermesin. En acı hatıra oldu" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar