Şanlıurfalılar dikkat! Bazı mahallelerde eğitime 1 gün ara

Şanlıurfalılar dikkat! Bazı mahallelerde eğitime 1 gün ara
Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde sağanak sonrası yaşanan taşkın nedeniyle ilçe genelindeki kırsal mahallelerde eğitime ara verildi.

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde meydana gelen sağanak yağışın neden olduğu taşkınlar, ilçe genelindeki kırsal mahallelerde eğitimi olumsuz etkiledi.

Haliliye Kaymakamı Serap Çetin, konuyla ilgili sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, 16 Şubat Cuma günü kırsal mahallelerde bulunan tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Kaymakam Çetin, "Haliliye ilçemiz kırsal mahallelerinde bulunan bütün okullarımızda 16 Şubat Cuma günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kırsal mahallelerden ilçe merkezlerindeki okullarımıza taşınan öğrencilerimiz de bir gün izinli sayılacaktır." ifadelerini kullanarak, öğrencilerin ve velilerin bu duruma dikkat etmelerini istedi.

Şanlıurfa'da etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı taşkınlar, ilçedeki eğitim kurumlarında alınan bu kararı gerekli kıldı. Ekipler, selin neden olduğu olumsuzlukları gidermek için çalışmalara devam ediyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar