Sancaktepe'de husumetlisinin aracına kurşun yağdırdı: 1 ölü!

Sancaktepe'de husumetlisinin aracına kurşun yağdırdı: 1 ölü!
Sancaktepe'de, kimliği belirsiz bir kişi, aralarında husumet bulunan bir kişinin aracına silahla ateş açtı. Maalesef, saldırıya uğrayan araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Sancaktepe Atatürk Mahallesi Çağdaş Sokak'ta saat 00.30 sularında gerçekleşen olayda, Mesut Aras'ın aracını takip eden husumetli olduğu 2 kişi tarafından saldırıya uğradığı bildirildi. Saldırganlardan biri aracından inerek Mesut Aras'ın kontrolündeki 34 KGA 031 plakalı araca tabanca ile 20 el ateş etti. Ardından ateş eden şahıs, olay yerinden kendisini bekleyen diğer şahsın arabasına binerek kaçtı. Maalesef, saldırı sonucunda Mesut Aras olay yerinde hayatını kaybetti.

aw177141-03.jpg

Olay yerindeki inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Aras'ın yakınları büyük bir üzüntü ve şok içinde sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemede sokakta çok sayıda mermi kovanı bulundu.

aw177141-02-001.jpg

Mesut Aras'ın cesedi, olay yerine gelen cenaze aracıyla İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar