Sacha Boey’un Galatasaray kariyeri

Sacha Boey’un Galatasaray kariyeri
Galatasaray'a katıldığı 2021 yılından bu yana Sacha Boey, 83 maçta forma giydi, 4 gol attı. Süper Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Bayern Münih'e transfer oldu.

Fransız futbolcu Sacha Boey, Galatasaray'dan Alman ekibi Bayern Münih'e transfer oldu. Sarı-kırmızılılar, bu transfer için 30 milyon Euro artı 5 milyon Euro bonus karşılığında Bayern Münih ile anlaştı. Boey, 2021'de Rennes'ten transfer edilmiş olmasına rağmen Galatasaray kariyerine istediği gibi başlamamış olsa da son 2 sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve birçok takımın transfer listesine girdi. Geçen sezonun başında takımla kamp yapmayan Boey, sakatlık sonrası tekrar kadroya alındı ve o zamandan beri başarılı performansıyla formayı bırakmadı.

Sacha Boey, Galatasaray ile geçirdiği 2.5 sezonda 83 resmi maça çıkarak 4 gol atmış ve 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca, Avrupa kupalarında 18 maça çıkıp 2 gol kaydetmiştir. Türkiye'den ayrıldığında en yüksek bonservis bedeline sahip olan futbolcu unvanını aldı.

Sacha Boey’un Galatasaray kariyeri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar