Ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Katil her yerde aranıyor

Ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Katil her yerde aranıyor
TikTok platformunda yüzbinlerce takipçisi bulunan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat'ta kimliği belirsiz saldırganlar tarafından vurularak katledildi.

Irak İçişleri Bakanlığı, dün gece yaptığı açıklamada, "Başkent Bağdat'ın Zayouna bölgesinde tanınmış bir kadının kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesi olayını araştırmak için özel bir operasyon ekibi oluşturduğunu" ifade etti.

Bakanlık, yerel medyada yer alan 'failin gözaltına alındığı' haberlerinin doğru olmadığını, soruşturmanın hala devam ettiğini belirtti.

662cbcab5771ed36ce8d0021.webp

Görgü tanıkları, Om Fahad'ın evinin önünde aracında otururken, motosikletli bir saldırgan tarafından ateşli silahla öldürüldüğünü bildirdi. Fahad, geçen yıl 'genel ahlaka uygun olmayan' videolar paylaştığı gerekçesiyle altı ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yerel basın, Om Fahad ile başka bir sosyal medya fenomeni olan Dalia Naeem arasında gerginlik olduğunu vurguladı. Dalia Naeem, estetik ameliyatlar geçirdiği için 'Iraklı Barbie' olarak adlandırılıyordu.

b2c443e1-0591-42ab-8235-dd3507e56ef8.jpg

OM FAHAD KİMDİR

Geçmişte genel ahlaka aykırı içerikler paylaşması nedeniyle hapis cezasına çarptırılan Om Fahad'ın ölümü, birçok spekülasyona neden oldu. Yerel basın, Fahad'ın başka bir sosyal medya fenomeni olan Dalia Naeem ile arasında yaşanan gerginliği vurguladı. Dalia Naeem, estetik ameliyatlar geçirerek dikkat çeken bir isimdi ve bu durum kendisine "Iraklı Barbie" ünvanını kazandırmıştı.

133236988-gettyimages-1247182387.jpg

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Om Fahad'ın evinin önünde aracında otururken motosikletli bir saldırgan tarafından vurulduğu belirtildi. Ancak, saldırganın kimliği ve motive edici faktörler hala belirsizliğini koruyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar