Rasih Turhanoğlu kimdir? TRT Muhabiri Rasih Turhanoğlu kaç yaşında, nereli, hangi okuldan mezun?

Rasih Turhanoğlu kimdir? TRT Muhabiri Rasih Turhanoğlu kaç yaşında, nereli, hangi okuldan mezun?
TRT Muhabiri Rasih Turhanoğlu'nun hayatı ve kariyer insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Rasih Turhanoğlu'nun hangi okuldan mezun olduğunu araştırıyor. Peki Rasih Turhanoğlu kimdir? TRT Muhabiri Rasih Turhanoğlu kaç yaşında, nereli, hangi okuldan mezun?

Rasih Turhanoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin basın toplantısında İngilizce soru soramaması ile gündeme gelen Rasih Turhanoğlu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette TRT Muhabirinin hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Rasih Turhanoğlu kimdir? TRT Muhabiri Rasih Turhanoğlu kaç yaşında, nereli, hangi okuldan mezun?

RASİH TURHANOĞLU KİMDİR?

Rasih Turanoğlu, Konya-Akşehir İmam Hatip Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. 2015 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan Turanoğlu, 2017 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde “Medya ve İletişim” üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Üniversite yıllarında Diksiyon ve Sunuculuk dersleri alan Turanoğlu, TGRT FM’de haber spikerliği üzerine staj yaptı. 2014-2016 yılları arasında Erkam Radyo’da yarışma programı sundu. 2015 yılında TRT Çocuk kanalında haber muhabiri olarak görev yaptı. Hüdayi Vakfı Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nde İletişim Uzmanı olarak çalıştı. 2016-2019 yılları arasında Kanal 24 gece haber bülteni sunuculuğu yapan Turanoğlu, 2020 yılında TRT Haber muhabiri olarak çalışmaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar