Otomobil yayaya ve elektrik direğine çarpıp ikiye ayrıldı

Otomobil yayaya ve elektrik direğine çarpıp ikiye ayrıldı
Kocaeli’de D-130 Karayolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce kimliği henüz tespit edilemeyen yayaya sonra da beton elektrik direğine çarparak ikiye bölündü.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil önce henüz kimliği belirlenemeyen bir yayaya ardından da bir beton elektrik direğine çarparak ikiye bölündü.

Kazada yaya hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Saat 20.00 sularında, Başiskele ilçesinin Sepetlipınar Mahallesi D-130 Karayolu Yalova istikametinde gerçekleşen kazada, Sefa T. yönetimindeki 41 ST 138 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki bir yayaya çarptı. Ardından, beton elektrik direğine çarparak ikiye bölündü.

Kazada, kimliği belirlenemeyen yaya olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı sürücü Sefa T. ise ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, olası bir yangın veya diğer tehlikeleri önlemek için araçta çalışmalar yaptılar.

Hayatını kaybeden yayanın cenazesi, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından kara yolunda trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yayanın yürüdüğü sırada otomobilin kayarak yayaya çarptığı ve ardından beton elektrik direğine çarptığı anlar net bir şekilde görüldü. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar