Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Fırat Doğu Faraç

Fırat Doğu Faraç

Nijerya'da sıtmaya yakalanan başkan hayatını kaybetti: Futbolcu izlemeye gitmişti

Kocaelispor Asbaşkanı ve iş insanı Ekrem Can ile Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 15 gün önce Afrika ülkesi Nijerya’ya gitti. Burada kentteki futbol akademileri ve spor tesisleri ziyaret eden Ekrem Can, sporcuları izledi. Nijerya’da kırgınlık, halsizlik ve sıtma şikayetleri yaşayan Ekrem Can’ın şikayetleri Kocaeli’ye döndüğünde de devam etti.

aw099994-06.jpg

CAMİA YASA BOĞULDU

Sağlık durumu gün geçtikçe daha kötüye giden Ekrem Can, Gebze ilçesindeki bir hastaneye yatırıldı. Hastalığı zatürreye dönüştüğü bildirilen Ekrem Can, 2 gündür tedavi gördüğü özel hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası Ekrem Can’ın ölüm haberini alan Kocelispor camiası yasa boğuldu.

aw099684-02.jpg

BAŞKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Evli ve iki çocuk babası Ekrem Can’ın naaşı, ailesi tarafından teslim alınarak Karamürsel ilçesine götürüldü Cenaze namazına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Kocaelispor futbolcuları katıldı. Ekrem Can’ın naaşı, ağabeyi Recep Can’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

aw099994-01.jpg

SITMA HASTALIĞI NEDİR?

Afrika, Güneydoğu Asya, Orta ve Doğu ve Amerika gibi sıcak iklimlerde daha çok görülen sıtma, plazmodium adı verilen parazitlere enfekte olmuş sivrisineklerin sokması ile bulaşan, ateş, titreme ve terleme ile kendini gösteren bulaşıcı bir hastalıktır. sıtma, aşı ve ilaç tedavisiyle birlikte iyileşebilen bir hastalık olarak kabul edilir.

aw099994-04.jpg

aw099684-01.jpg

aw099994-08.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları