Niğde’de Kitap Fuarı’na Büyük İlgi

Niğde’de Kitap Fuarı’na Büyük İlgi
Niğde Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Kitap Fuarı; halkın yoğun katılımı, ünlü yazarların imza günü ve söyleşileri ile devam ediyor.

Eski vakıflar binasının olduğu alanda açılan fuar kitapseverlerin ilgisi ile her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlarken yazar ve şairlerin söyleşileri Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Kitapseverler, sevdikleri yazarlarla buluşmanın heyecanını yaşarken, etkinliğe katılan yazarlar, kitaplarını imzalayarak okurlarıyla birebir iletişim kuruyor.

Bu yılki kitap fuarında, pek çok ünlü yazarın söyleşileri de düzenleniyor. Edebiyat dünyasının önemli isimleri, okurların merak ettiği konular hakkında bilgi verirken, katılımcıların sorularını da yanıtlıyor. Kitapseverler sadece kitapları okumakla kalmayıp, yazarlarla bir araya gelerek, onları daha yakından tanıma fırsatı buluyor. Fuara katılan yayınevleri, geniş bir kitap yelpazesi sunarken, okuyucuların ilgisini çekecek pek çok farklı türde kitabı sergiliyorlar. Geniş bir kitap yelpazesine sahip olan fuar, her yaş grubuna hitap eden kitapları bir araya getiriyor. Okurlar, fuar alanında gezinerek, yeni kitaplar keşfetme ve okuma listelerini genişletme fırsatı buluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar