Müşteri seçen taksi şoförü sivil polislere denk gelince olanlar oldu! Küfür etti, tehditler savurdu

Müşteri seçen taksi şoförü sivil polislere denk gelince olanlar oldu! Küfür etti, tehditler savurdu
İstanbul Taksim'de kısa mesafe yolcu seçen ve taksimetre açmayan taksi şoförlerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetim esnasında yolcu seçtiği için ceza kesilen bir taksi şoförü aracının bağlanacağını öğrenince polis ekiplerine tehditler savurdu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen rutin kontrollerde, kısa mesafede yolcu seçen bir taksi sürücüsü tespit edildi.

İstanbul Taksim’de bir taksiyi durdurarak bulundukları mesafeye yakın olan Dolmabahçe’ye gitmek istediklerini belirten sivil polisler, aldıkları cevap karşısında şoke oldu. Taksici, polise kısa mesafe olduğu için götüremeyeceğini, isterse ismi Martı olan elektrikli scooterla gidebileceğini belirtti.

Sivil polisin ısrarını yanıtsız bırakan taksici, az ileride cezai işlem yapılmak üzere polis ekipleri tarafından durduruldu.

Evraklarının da eksik olduğu iddia edilen taksicinin aracı bağlanmak istedi. "Bak bu aracı bağlasınlar benzin döküp yakmayanın... Benim 300 bin lira borcum var” diyerek polislerin üzerine yürüyen taksici, polis ekipleri tarafından yaka paça gözaltına aldı.

Taksici “Garibanı mı eziyorsunuz” diyerek polis ekiplerine tepki gösterdi, tehditler savurdu.

Cep telefonu kameralarına yansıyan o görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar