Muş'ta kaza geliyorum dedi... Dikkat çeken detay!

Muş'ta kaza geliyorum dedi... Dikkat çeken detay!
Muş´ta, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yaşanan kazada iki kişi yaralandı. Kazada hurdaya dönen araçtaki detay dikkat çekti.

Muş'ta, bir trafik kazası meydana geldi kazada iki kişi yaralandı. Otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje, ardından bir ağaca ve aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bitlis-Muş yolunda, Hasköy ilçesi istikametinden Muş'a seyir halinde olan Ömer İnanç (28) yönetimindeki 65 EY 570 plakalı otomobilin, Havalimanı Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil refüje çarptı, ardından ağaç ve aydınlatma direğine çarpmaktan kurtulamadı. Kazanın etkisiyle araç kullanılamaz hale geldi.

HIZ GÖSTERGESİ 240 KİLOMETREDE KALDI

Otomobilde sıkışan sürücü İnanç ile yanında bulunan Fırat Koçar (32), itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Kazada yaralılar, ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ve polis ekipleri, kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladılar. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla kaldırılırken, dikkat çeken bir detay olarak aracın hız göstergesinin 240 kilometrede takılı kaldığı tespit edildi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve yetkililer olayın detaylarını incelemeye aldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar