Murat Kurum: İki yakayı bir kez daha denizin altından bağlayacağız

Murat Kurum: İki yakayı bir kez daha denizin altından bağlayacağız
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, her gün trafik çilesi çeken İstanbulluları sevindirecek projesini duyurdu.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Çilesiz İstanbul Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Seçildiği takdirde uygulamaya koyacağı projelerini sıralayan Kurum “Beylikdüzü-Bakırköy seyahati 39 dakika olacak. Deniz altında İstanbul'un iki yakasını bir kez daha bağlayacağız” sözleri ile İstanbulluları trafikten kurtaracak yeni projesini duyurdu.

canli-cumhur-ittifakinin-393-2-41.webp

Kurum'un açıklamalarda öne çıkanlar şöyle:

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

İstanbul her açıdan geride kalmıştır. İBB, insan odaklı belediyecilikte sınıfta kalmıştır. 5 yıldır bu şehirde yapılan her iş günü kurtarma eyleminden ileriye gidememiştir.

Gece gündüz çalışacağız. Bizi aradığınızda metro şantiyesinde olacağız, milletimizle el ele vermiş İstanbulluların sorunlarını çözüyor olacağız.

Bugün gittiğimiz her yerde milletimizin umudunu görüyoruz. Yediden yetmişe insanlarımız bize güveniyor. Biliyorlar ki biz ne yaparsak tam yaparız.

Murat Kurum’dan İstanbullulara denizin altından yeni tünel müjdesi

“BU HAYALİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ”

İstanbul hayalinin peşinde koşuyoruz. Bunu İstanbul'a kazandıracağız, gece gündüz çalışacağız. Orada çalışırken bulacaksınız bizi. Beklediğimiz özlediğimiz İstanbul için çalışırken bulacaksınız bizi. Ne zaman, nereye varabileceğimizi bildiğimiz bir İstanbul isterdik. Bu hayalin peşinden koşuyoruz.

“TRAFİK ÇİLESİNİ BİTİRECEĞİZ”

Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor. Biz İstanbul'u yavaşlatan, halkımızı bezdiren bu trafik çilesini İstanbullu kardeşlerimiz ile bitireceğiz.

aa-20240226-33817841-33817836-ibb-baskan-adayi-kurum-buyukcekmecede-konustu.jpg

“1 NİSAN’I BEKLEYİN”

1 Nisan'dan itibaren İstanbul'un yolunu açmaya geliyoruz. Bin kişiye 209 araç düşüyor. Her geçen gün Avrupa ortalaması olan 582 sayısına yaklaşıyoruz.

“2034'TE 1004 KM'YE ÇIKARACAĞIZ”

Biz 2029 yılında karayolu payını yüzde 60'a, raylı sistem payını yüzde 37'ye çıkaracağız. Bu dünyanın diğer metropollerinde böyle. Hedefimiz için sürekli çalışacağız. Yer üstünde kentsel dönüşüm şantiyelerinde çalışırken yerin altında metro projelerimiz için çalışacağız. Ne olursa olsun İstanbul'un hız ve konforunu artıracağız, İstanbul'u birlikte yükselteceğiz.

Gelecek için yatırımlarımızı oluşacak yük ve tahminleri hesap edeceğiz. Oluşacak talepler doğrultusunda da altyapıyı buna göre kurgulayacağız. Tüm proje detaylarımızı buna göre tasarladık. Şu anda metro hatları 340 km, 2029'da 650 km'ye çıkaracağız bunu. 2034'te ise 1004 km'ye çıkaracağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar