Adana’da baba dehşeti! 19 yaşındaki kızını sokak ortasında öldürdü

Adana’da baba dehşeti! 19 yaşındaki kızını sokak ortasında öldürdü
Adana’da sokak ortasında tartışan baba ve kızın tartışması kanlı bitti. 54 yaşındaki adam 19 yaşındaki kızını defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Turhan Ö., bir süre önce uyuşturucu meselesi nedeniyle tartıştığı kızı Dilan Ö.’yü sokakta görünce aralarında yeniden bir tartışma yaşandı.

Tartışma kavgaya dönüşünce Turhan Ö.,, kızı Dilan’ı karın, göğüs ve kolundan defalarca bıçakladı. 19 yaşındaki Dilan Ö. kanlar içinde yere yığılırken, babası ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

09090.jpg

Bıçaklanan genç kız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Turhan Ö. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak cinayet büro amirliğine teslim edildi.

bh.jpg

GENÇ KIZIN ARKADAŞLARI DA KATİL OLDU

Olayın ardından Dilan Ö.’nün arkadaşları ise olay anında orada bulunan Selami Şenci'yi "Neden Dilan'ı korumadın" diyerek öldürdü.

Adana'nın Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinin otoparkında 26 yaşındaki Selam Şenci isimli genç bir şahıs, henüz kimlikleri tespit edilemeyen bir grup tarafından saldırıya uğradı.

aw150041-02.jpg

Tartışma esnasında Şenci, 2'si kadın 5 kişi tarafından darp edilirken, kadınlardan biri vücudunun çeşitli yerlerine bıçakla saldırdı. Ardından saldırganlar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştılar. Ağır yaralanan Selam Şenci, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

adana-otoparkta-cinayet-dilanin-babasi-18215-2.jpg

5 şüphelinin, daha önce Yüreğir ilçesinde bir kavgada öldürülen Dilan Özdemir'in arkadaşları olduğu ve Selam Şenci'yi tartışmaya müdahale etmediği gerekçesiyle darp ettikleri ve bıçakladıkları şeklinde ileri sürüldü.

adana-otoparkta-cinayet-dilanin-babasi-18215.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar