Motosikletli polis memuru şehit oldu

Motosikletli polis memuru şehit oldu
Şişli'de motosikletli polislerin kaza anı kameraya yansıdı. Yaşanan feci kazada bir polis memuru şehit oldu.

İstanbul'un Şişli ilçesinde göreve giden motosikletli polislerin karıştığı kaza sonucunda bir polis memuru şehit oldu.

Kazaya ilişkin görüntülerde, polis memuru Furkan Bor'un kullandığı motosikletin virajı alamayarak beton bloklara çarpması ve motosiklette bulunan diğer memurun da savrulduğu anlar yer alıyor.

istanbul-sislide-kaza-yapan-motosikletl-30150-3.jpg

Kaza, dün gece saatlerinde, Harbiye Mahallesi, Taşkışla Caddesi'nde tünel içerisinde meydana geldi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor'un kontrolündeki motosiklet, virajı alamayarak beton bloklara takıldı. Kazada, Bor ağır yaralanırken, motosiklette bulunan diğer polis memuru Faruk Furkan Ertuğrul Keleş ise hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak polis memuru Furkan Bor, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Kaza anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tünel içinde seyir halinde olan motosikletli polis ekiplerinin, Furkan Bor'un kullandığı motosikletin virajı alamayarak beton bloklara çarptığı ve ardından motosiklette bulunan iki memurun savrulduğu görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar