MİT Suriye'de teröristlerin üzerine bomba yağdırdı: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

MİT Suriye'de teröristlerin üzerine bomba yağdırdı: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK’nın Irak’ta güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirdiği menfur saldırıdan sonra Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok edildi.

MİT, PKK’nın Irak’ta güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirdiği menfur saldırıdan sonra Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.

aw119791-01.jpg

TERÖRİSTLERİN ÜZERİNE BOMBA YAĞDIRDI

MİT, söz konusu operasyonlarda Suriye’de PKK/YPG kontrolünde olan örgüte ait sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, cephane noktaları gibi stratejik noktaların yanı sıra örgütte sorumlu düzeyde faaliyet gösteren şahısları hedef aldı. MİT, Suriye’de PKK/YPG’ye ait terör amaçlı kullanılan 5 kritik altyapı tesisi, 3 kontrol noktası, 8 askeri bölge, 2 mühimmat deposu, 2 lojistik deposu, 2 teknik araç deposu ve 1 tünel/mevzilendirme çalışmalarında kullanılan araç toplamda ise terör örgütüne ait 23 hedefi imha etti.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, operasyonların planlanan hedefe ulaşıncaya kadar süreceği öğrenildi.

aw119791-02.jpg

SURİYE'NİN KUZEYİNDE PKK HEDEFLERİ VURULDU

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’nın saldırılarından sonra hava harekatı devam ediyor. Suriye’nin kuzeyine yapılan operasyonlarda yüksek sayıda terör hedefi yok edildi. Vurulan hedeflerden dumanlar havaya yükseldi. Yükselen dumanlar Nusaybin'den de görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar