Minik ressamların eserleri hayran bıraktı

Minik ressamların eserleri hayran bıraktı
Şehzadeler İlçesi'nde bulunan Gazi İlkokulu'nda 4. sınıf öğrencileri, yaptıkları akrilik ve yağlı boya resimlerle sanatın renkli dünyasına adım attı. Okulun koridorları, öğrencilerin özgün eserlerinin sergilendiği bir galeriye dönüştü.

Gazi İlkokulu'nda, Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar öğretmeni Türkan Baran'ın rehberliğinde gerçekleşen resim kursu, öğrencilerin yaratıcılığını ve yeteneklerini ön plana çıkardı. Baran'ın özverili çalışmaları sayesinde öğrenciler, dönem boyunca akrilik ve yağlı boya teknikleriyle birbirinden etkileyici eserlere imza attı.

Okul yönetimi, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay'ı ve okul müdürü Naci Avcı'yı ağırlayarak, öğrencilerin resimlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Her bir eseri tek tek inceleyen yetkililer, öğrencilerin gelişimine yönelik memnuniyetlerini dile getirdi.

Türkan Baran, kurs süresince 40'a yakın öğrencinin üzerinde çalıştığı 60'tan fazla resmi sergilemenin gururunu yaşadı. Baran, "Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi'nde Görsel Sanatlar Eğitmeni olarak burada iki yıldan bu yana 4. sınıf öğrencilerine resim kursu veriyorum. Öğrencilerimin bu kadar başarılı olmaları bana gurur veriyor" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay ise öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, resimlerin profesyonel sanatçıların işlerini aratmayacak düzeyde olduğunu ifade etti. Gençay, "Gazi İlkokulu'nda çocuklarımızın dönem boyunca yapmış olduğu resimler, okulumuz koridorlarında sergilenmektedir. Minik öğrencilerimiz yaptıkları resimler ile kendilerine hayran bıraktı. Sergimizde emeği geçen öğretmenimize ve destek olan öğretmen ve idari arkadaşlarımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Başarıları inşallah daim olur" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar