Mide bulandıran görüntüler! Düğünde ikram edilen meyve suyundan çıkanlar şoke etti

Mide bulandıran görüntüler! Düğünde ikram edilen meyve suyundan çıkanlar şoke etti
Sivas'ta gerçekleşen bir düğünde sunulan meyve suyundan çıkan küf parçaları, katılımcıları şaşkına çevirdi. Rukiye Arıcı, meyve suyunu bardağına doldurduğunda içindeki şok edici manzarayla karşılaştı.

Ardından Arıcı, meyve suyunun son kullanma tarihinin geçmediğini ve ambalajın deformasyona uğramadığını belirtti. Kendi ifadesiyle, "Bardağa döktüğüm anda küfle karşılaştım." Arıcı, açılmamış bir kutudan kendi kendine meyve suyunu döktüğünü, ancak içinde küf gördüğünü ekledi. Dimes marka meyve suyu olduğunu belirten Arıcı, "Karışık meyve suyuydu. Çalkaladım ve açtım. Kutunun son kullanma tarihine baktım. Tarihi 16 Ağustos 2024 olarak yazıyordu. Açıp bardağa dökmemle birlikte küf gördüm.

8.jpg

" İnsanların daha dikkatli olması gerektiğini ve sağlık açısından bu durumun ciddi tehlike arz ettiğini vurgulayan Arıcı, denetimlerin artırılması gerektiğini belirtti. Kendisi kanseri yeniden atlatmış olan Arıcı, bu durumun kendisini daha fazla tedirgin ettiğini ve eğer içmiş olsaydı ne olabileceğini düşünmek istemediğini ifade etti. Arıcı, "Eğer fark etmeden o meyve suyunu içseydim o kutudan çıkan küfün bana vereceği zararı tahmin bile edemiyorum. Daha çok dikkat edilmesini isterdim." Daha sonra, düğün salonu görevlilerinin hemen meyve sularını topladığını söyledi. Dimes'ten yapılan açıklamada ise meyve sularının pastörize edilerek zararlı mikroorganizmalardan arındırıldığı ve koruyucu katkı maddesi kullanılmadığı belirtildi.

aw181750-02.jpg

Ambalajın açılması ya da lojistik süreçlerde bir hasar alması durumunda içeriğe hava ve mikroorganizmaların girebileceği ifade edildi. Ayrıca, ürünlerin hijyenik koşullarda dolum yapıldığı ve ısıl işlem pastörizasyonu ile zararlı mikroorganizmaların yok edildiği belirtildi. Müşteri şikayetlerinin incelendiği ve gerekli testlerin yapıldığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar