Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı’ya çıktı! İbrahim Tatlıses detayı dikkat çekti... Fotoğrafları ilk kez yayınlandı

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı’ya çıktı! İbrahim Tatlıses detayı dikkat çekti... Fotoğrafları ilk kez yayınlandı
Yeşilçam’ın usta oyuncusu olan Metin Akpınar’ın, Duygu Nebioğlu adında evlilik dışında bir kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Nebioğlu, Müge Anlı’ya çıktı. Annesinin fotoğrafları ilk kez yayınlanırken, İbrahim Tatlıses detayı dikkatlerden kaçmadı.

Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar ile olan ilişkisini ve annesi Suphiye Ormancı'nın altı çocuğu olduğunu açıklaması, uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Nebioğlu, annesi Suphiye Ormancı'nın altı çocuğu olduğunu belirtirken, ikisinin Almanya'daki evliliğinden olduğunu dile getirmişti.

screenshot-1-ygqk.webp

Ayrıca, dört kardeşiyle birlikte evlilik dışı ilişkiden doğan dört çocuğun da aynı kaderi paylaştığını ifade etmişti. Bu açıklamaların ardından adı dava sürecine dahil olan Uğur Dündar da bir açıklama yaparak konuya ilişkin görüşlerini paylaşmıştı.

640xauto.webp

MÜGE ANLI’YA ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Müge Anlı'nın canlı yayınında annesini arayan Nebioğlu, babası Metin Akpınar'ı bulma sürecini ve yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı. Ayrıca, annesinin ünlü isimlerle arkadaşlık yaptığını ve İbrahim Tatlıses'in filminde rol aldığını belirtti.

18700191-728xauto.webp

İBRAHİM TATLISES DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Duygu Nebioğlu'nun 10 yıldır annesiyle görüşmediğini söylemesi, Suphiye Ormancı'nın Almanya'da yaşadığı bilgisini de doğruladı.

yy.jpg

FOTOĞRAFLARI İLK KEZ YAYINLANDI

Canlı yayında Suphiye Ormancı'nın fotoğrafları ilk kez yayınlanırken, Müge Anlı da Ormancı'ya çocuklarına açıklama yapması ve onlara sarılması gerektiğini belirterek seslendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar