Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'a olay sözler! Kriz devam ediyor

Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'a olay sözler! Kriz devam ediyor
Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki kriz bir türlü çözülemedi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz 10 bin dolarlık nafakayı çok buldu.

2012 yılında ünlü komedyen Cem Yılmaz’la dünya evine giren Ahu Yağtu’nun bu birlikteliğinde oğlu Kemal dünyaya gelmişti. Çiftin evliliği 20 ay sürmüştü.

Ünlü komedyenin oğlu için eski eşi Ahu Yağtu’a 500 bin dolar, oğluna ise 10 bin dolar tazminat ödenmesine karar verilmişti.

ll.jpg

NAFAKANIN DOLAR YERİNE TL’YE ÇEVRİLMESİNİ İSTEMİŞTİ

Cem Yılmaz dolar kurunun artışından dolayı dolar ödemek istemediğini belirtmiş ama bu talebi mahkeme tarafından reddedilmişti.

Ünlü komedyenin mal varlığına dair daha önce oğlunu uyardığı ileri sürülmüştü. 20 milyon dolarlık bir mal varlığına sahip olduğu iddia edilen Yılmaz'ın, oğlu Kemal'i "Annene sakın gösterme" şeklinde uyardığı öne sürülmüştü.

793513image1.jpg

Ünlü komedyen Cem Yılmaz kişisel sosyal medya hesabından nafaka sorununu dile getirdi.

Magazin paylaşımlarıyla tanınan İlhan Çevik, takipçilerinden gelen Cem Yılmaz'a dair mesajları paylaştı. Bu mesajlarda, Yılmaz'ın nafaka meselesini yeni gösterisinde dile getirdiği görüldü. Gösterisinde, "Benimki nafaka değil, benimki madafaka!" şeklinde ifadeler kullandı.

ui.jpg

CEM YILMAZ KİMDİR?

Cem Yılmaz'ın anne tarafı Yunanistan'ın Selanik kentinden göç etmiş, baba tarafı ise Sivas'ın Gürün ilçesinin Eskihamal köyünden. 23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulu'nda tamamladı. Ortaokulu Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra, Etiler Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi'nin turizm işletmeciliği bölümüne kaydoldu, ancak eğitimini yarım bıraktı.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, dergi binasının en alt katında açılan Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurdu. 1995 yılında Özlem Tekin'in çıkardığı Kime Ne albümünün bir şarkısının klibinde rol aldı.

cem-yilmaz-39-a-buyuk-sok-eski-esi-bakin-ne-y-15137288-amp.webp

SİNEMAYA GİRİŞİ

1998 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle oyunculuk mesleği ile tanıştı ve kamera arkasına adım attı. Bu filmin ardından 2000 yılında Yılmaz Erdoğan'ın Vizontele başlıklı filminde de rol aldı.

İçlerinde Türk sinemasının en çok seyredilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu on filmde rol aldı ve üç filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar