Mersin’de vahşette yeni detaylar! Anne baba ve oğlu yakılarak öldürülmüştü

Mersin’de vahşette yeni detaylar! Anne baba ve oğlu yakılarak öldürülmüştü
Mersin’de yakılarak katledilen ailenin cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Cani komşu cinayet sonrası bakın ne yapmış!

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya ile 11 yaşındaki oğlu evde, baba Neşet Kaya ise arabasında yanmış halde bulundu.

Yapılan soruşturma sonucunda aynı mahallede yaşayan Halil Evcibağ'ın önce anne ve oğlu Nurgül ve Emrullah'ı öldürüp eve ateşe verdiği daha sonra da Neşet Kaya'yı bıçaklayarak cesedini aracıyla yakarak ortadan kaldırdığı ortaya çıktı.

mersindeki-vahsette-yeni-detaylar-aile-37855-1.jpg

YAKIP NABZINI KONTROL ETTİ

Evcibağ'ın Nurgül Kaya'nın parmağındaki altın yüzüğü çaldığı ve yangından bir süre sonra geri dönerek Nurgül Kaya'nın nabzını kontrol ettiği belirlendi.

mersindeki-vahsette-yeni-detaylar-aile-37855-2.jpg

800 BİN LİRALIK ALTIN KAYBOLDU

Cinayetlerin ardından Nurgül Kaya'nın yaklaşık 800 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının kaybolduğu bildirildi.

ÇALIP BORÇLARINI ÖDEMİŞ

Kasabadan bir kişi Evcibağ'ın kendisine borcuna karşılık değerli bir bilezik verdiğini jandarmaya ihbar etti, bileziğin öldürülen kadına ait olduğu tespit edildi.

mersindeki-vahsette-yeni-detaylar-aile-37979-2.jpg

“BACANAĞIMIN SERASINA GİTMİŞ VE BAYILTMIŞ”

Neşet Kaya’nın bacanağı Ferhat Keller olaya ilişkin şunları anlattı:

Bacanağım seracılıkla uğraşıyor. Halil, bacanağımın serasına yanına gitmiş ve bayıltmış. Daha sonra Neşet’in otomobiliyle gelmiş. Evin kapısında bir zorlama olmadığı için Nurgül yenge kapıyı açıyor. İlk önce çocuğu ve Nurgül'ü öldürmüş. Ardından yatağın üzerine koyup ikisini yakmış. Neşet'i de öldürdükten sonra araçla birlikte köyün dışındaki yol kenarında ateşe veriyor. Köylülerimiz Halil'i burada görmüş. Hatta Nurgül'ün nabzına bakmış ve ölüp ölmediğini kontrol etmiş. Ben de Neşet Kaya’nın aracının yandığı yere gittiğimde Halil'i orada beklerken görmüştüm.

mersindeki-vahsette-yeni-detaylar-aile-37979-1.jpg

İNTİHAR ETTİ

Kuyumcuda çaldığı alyansı bozdururken yakalanan Evcibağ’ın tutuklandığı cezaevinde kendini asarak intihar ettiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar