Malatya’da iş yerine silahlı saldırı

Malatya’da iş yerine silahlı saldırı
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyen zanlının61 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, zanlı kaçtı. 61 ayrı suç kaydı bulunan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesi'nde meydana geldi. Sıraselviler Sokak'ta bulunan bir oto kiralama ofisine gelen A.Ç. (28), iş yerine tabanca ile ateş açtı. Saldırı sonucunda Z.B.’ye (31) isabet eden kurşunlar, Z.B.'yi sol bacağından yaraladı. Saldırgan hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edildi. Yaralı şahıs, hemen Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme başlattı ve 1 adet boş kovan buldu.

Zanlının kaçışı kısa sürdü. Ekipler, kaçan zanlının izini ormanlık alanda sürdü ve kısa sürede yakaladılar. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar