Maaşını bu bankadan alan yaşadı: Telefon faturası onlara çok az gelecek!

Maaşını bu bankadan alan yaşadı: Telefon faturası onlara çok az gelecek!
İki kamu kurumu arasında yapılan anlaşmaya göre, maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilere telefon faturalarında destek uygulaması başlıyor. İşte kampanyanın detayları...

Emekliyi sevindiren haber bu kez Ziraat Bankası ile Türk Telekom''dan geldi.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Yeni Yıl kampanyası ile bankadan emekli maaşı alan müşterilerine Türk Telekom’dan kampanya başlatıldığı duyurdu. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan kişilere Türk Telekom’dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatları ile sınırsız konuşma tarifesini 12 ay taahhütle 80 TL’ye alabilirsiniz. Kampanya doğrultusunda sunulacak aylık sabit ücret indiriminden faydalanmak için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden yararlan ve Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası’nı yazarak Türk Telekom’a ait hatları ile 5555’e SMS gönderip gelen SMS’e ZIRAAT ONAY yazıp göndermeleri durumunda kampanya kapsamına dahil olunacaktır. Ayrıca Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni üzerinden de kampanyaya katılım sağlanabilir.

Ziraat Emekli fırsatı 5GB tarifesi

 Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesi doğrultusunda yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatları ile sınırsız konuşma hakkı sunulacak olan tarifeye taahhütsüz aylık ücreti yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 150 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler ise KDV ve ÖİV dahil 175 TL olacağı bilgisi verildi. Ziraat Bankasının söz konusu kampanyasına dahil olmak isteyen kişilerin 12 ay taahhüt vermesi gerekmekte. 12. Ayın sonunda ise müşterinin tekrar taahhüt vermesi gerekiyor. Ayrıca emekli maaş ödemesini Ziraat Bankası’ndan almaya devam etmesi gerekiyor. Bankadan maaş ödemesi almayan kişiler kampanya devam edemeyecek. Ziraat Bankası ve Türk Telekom, kampanyaya ile ilgili her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını sahip olduğunu belirtmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar