M. Kaan Şakul kimdir? M. Kaan Şakul kaç yaşında, nereli?

M. Kaan Şakul kimdir? M. Kaan Şakul kaç yaşında, nereli?
Beşiktaş'ın yönetiminde bulunan M. Kaan Şakul insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette başarılı iş adamının hayatını araştırıyor. Peki M. Kaan Şakul kimdir? M. Kaan Şakul kaç yaşında, nereli?

M. Kaan Şakul kimdir?

Beşiktaş başkanı Hasan Arat'ın yönetim listesinde yer alan M. Kaan Şakul insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette M. Kaan Şakul'un hayatını araştırıyor. Peki M. Kaan Şakul kimdir? M. Kaan Şakul kaç yaşında, nereli?

M. KAAN ŞAKUL KİMDİR?

M. Kaan Şakul 1973 yılında Ankara'da doğdu. Heybeliada Deniz Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. Ardından yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü'nde yaptı. Ayrıca dünyaca ünlü üniversiteler olan Harvard Business School, Bocconi SDA, Columbia Business School ve IMD Business School gibi kurumlarda da çeşitli eğitim programlarına katıldı.

Kaan Şakul, iş hayatında Yapı Kredi Bankası İcra Kurulu Üyesi ve Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Bu görevleri haricinde Yapı Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O ve Yapı Kredi Faktoring A.Ş'de yönetim kurulu üyeliklerini de hala devam ettirmektedir.

Ayrıca Borsa İstanbul A.Ş, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Sigorta, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği, Finansal Kurumlar Birliği gibi önemli kuruluşlarda da yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor.

Evli ve iki çocuk babası olan M. Kaan Şakul, İngilizce ve Yunanca dillerini bilmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar