Küflü çikolata skandalında yeni detaylar! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun 1 hafta önce attığı mesaj ortaya çıktı

Küflü çikolata skandalında yeni detaylar! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun 1 hafta önce attığı mesaj ortaya çıktı
Ünlü çikolata markası Patiswiss’in küflü ürün skandalının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Meğer bu ilk değilmiş!

Patiswiss markalı çikolatalardan satın aldığı ürünün küflü çıkmasının ardından yaşadığı mağduriyeti ifade eden tüketiciye firmanın CEO’su Elif Aslı Yıldız’ın verdiği sert cevap sosyal medyada gündem oldu.

ekran-goruntusu-2024-04-23-085913.png

“Karşında biz ve dev Migros var” ifadesiyle tüketiciyi tehdit eden ve aşağılayan CEO, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Çikolatalarda kusur aramak yerine tüketicinin evinin nem aldığını işaret eden CEO “Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de Linkedin’de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı” ifadelerini kullanmıştı.

İSTİFA ETTİ

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, olayların ardından sosyal medya hesabından “Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu sonuna kadar kabul ediyor özür diliyorum. Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görev değişikliği, Yönetim Kurulu kararıyla hızlıca ilan edilecektir” açıklamasını yaparak istifa ettiğini duyurdu.

Küflü çikolatanın patlak vermesinin ardından olayın yeni olmadığı daha öncede bu şikayetlerin var olduğu ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-04-23-094339.png

KÜFLÜ ÇİKOLATA SKANDALI ÖNCEDEN DE VARMIŞ!

Sosyal medyada markanın gündem olmasının ardından bazı tüketiciler aldıkları ürünlerin fotoğraflarını paylaşarak mağduriyetlerini gösterdi.

Yakın zamanda aldığı bayram çikolatasında aynı durumu yaşadığını ürünün bozulmuş halinin fotoğrafını paylaşarak açıkladı. Art arda ortaya çıkan bozuk çikolatalar tepki toplamaya devam etti.

ekran-goruntusu-2024-04-23-090122.png

Skandalın ardından Migros, A 101, Carrefour ve BİM markaya ait çikolataları raftan kaldırdı. Trendyol’un satışa devam etmesi ise tüketicilerin gözünden kaçmadı.

bayram-c.jpg

BAŞKA TÜKETİCİYE DE UTANDIRAN YANIT VERMİŞ

Elif Aslı Yıldız’ın tüketiciye verdiği utandıran cevabın ardından başka bir kişiye daha önceki zamanlarda bu tarz bir yanıt verdiği ortaya çıktı.

Senem isimli kullanıcının Yıldız’a “Sizin kazan atölyelerinizdeki çalışma şartlarının çok ağır olduğu hakkında bilgi almış ve size sormuştum. Okuyup dönmemiştiniz, inşallah kazancınız azalır” yorumu üzerine Yıldız’ın da cevap verdiği belirlendi.

Yıldız o kişiye şu cevabı verdi: ….. kabul olsaydı gökten kemik yağardı demeyeceğim. 1500 kişinin ekmek yediği yer orası. Onların duaları varken seninkinden bir şey olmaz. Bize hiçbir şey olmaz heyecan yapmayın.

Resim

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar