Elindeki balya balya paralarla meydan okudu! Dengim değilsiniz

Elindeki balya balya paralarla meydan okudu!  Dengim değilsiniz
Sosyal medyada deste deste paralarla paylaşım yapan bir kullanıcı "Tanımadığım insanlar beni kendine rakip görüyormuş. Dengim değilsiniz. Kendinize gelin" notuyla sosyal medyada viral oldu.

Sosyal medyada altınlar ve desteler dolusu paralarla övünen bir kullanıcı, dikkatleri üzerine çekti. Bir videosunda masanın üzerinde paraları toplarken, "Tanımadığım insanlar beni kendilerine rakip görüyormuş. Dengim değilsiniz. Kendinize gelin" notunu paylaşınca anında viral oldu. Kime meydan okuduğu net olmadığı için sosyal medyada yorumlar gecikmedi.

pp.jpg

Altın bileziği kolunda, altın kolyesi boynunda olan genç kadın, paraları toplarken şu sözleri sarfetti: "Ben bu piyasada yeniyim değil. 4-5 yıldır buradayım. Yeni çıkan ajansları gördükçe gülüyorum. Siz daha dün yoktunuz, bugün varsınız. Ne oluyor size? Ne yapıyorsunuz?" Bu sözlerle sosyal medyada bir meydan okumaya dönüşen paylaşım, hızla dolaşıma girdi.

640xauto-001.webp

Genç kadının kime karşı meydan okuduğu belirsiz olduğu için, sosyal medya kullanıcıları bu mesajı anlamakta zorlandı. Bazıları, "Sanırım maliyeye meydan okuyor" yorumunu yaparken, bir diğeri "Paraların gerçek olma ihtimali bile beni tedirgin ediyor" şeklinde yorumda bulundu.

DAHA ÖNCEDE BENZER PAYLAŞIMLAR YAPMIŞ

Daha önce de benzer paylaşımlar yapan genç kadının, sosyal medya hesabında altınlar ve paralarla benzer içerikler paylaştığı ortaya çıktı.

ppig.jpg

4 YILDIR KAZANIYORUM

Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımda, kucağına aldığı para destelerini göstererek, "Haftalık bu kadar parayı evde oturarak kazanmayı istedim. 4 yıldır kazanıyorum ve her hafta daha fazla kazanmaya devam ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar