Korhan Berzeg olayında dikkat çeken detay! 250 metre uzağında bulundu

Korhan Berzeg olayında dikkat çeken detay!  250 metre uzağında bulundu
Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra eşyaları ve kemikleri bulunan ekonomist Korhan Berzeg’e ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg olayında yeni bulgular ortaya çıkmaya devam ediyor. Berzeg 312 önce köpeği Tina ile birlikte çıktığı yürüyüşün ardından kaybolmuş köpeği 64 gün sonra eve geri dönmüştü. Evinin yakını ve kaybolduğu çevrede aylarca aranan Berzeg’e ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg Kimdir? Bulundu Mu? Kimin Torunu? - Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA

84 yaşındaki Berzeg'in kafatasına ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları, daha önce bulunan kredi kartı ve kemik parçalarının 250 metre uzağında bulundu.

Berzeg’in sır ölümüne ilişkin iki ihtimal üzerinde duruluyor. Diğer yandan soruşturma kapsamında tüm ihtimaller değerlendiriliyor.

GÜNCELLEME - Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı - Öğretmenler Sitesi

Bölgede sırtlan, çakal, kurt, tilki, ayı ve domuz gibi yabani hayvanların olduğunu ifade eden yetkililer Berzeg'in hayvan saldırısına uğramış olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Korhan Berzeg Kimdir?

Aynı zamanda Berzeg’in cinayet kurban gitmiş olabileceği ihtimali de masada tutuluyor. Berzeg'e ait diğer kemikler 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından yürütülen çalışmalar sona erdi.

Korhan Berzeg olayını aydınlatacak flaş gelişme: Dere yatağında yeni izler - İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler

NE OLMUŞTU?

İstanbul'dan Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, geçen yıl 17 Haziran'da köpeği 'Tina' ile dışarı çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Berzeg'in kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı ve köpeği 'Tina' dahi 74 gün sonra evine geri döndü. GPS takılarak yapılan arama çalışmaları da sonuç vermedi ve geçen yılın 24 Ekim'inde sonlandırıldı.

Korhan Berzeg'den 200 gündür haber yok | Berzeg'in köpeği Tina'nın davranışındaki dikkat çekici değişiklik - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Berzeg'in kaybolmasından tam 312 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahallesi muhtarı Ahmet Gülay, 23 Nisan'da yazlık evin bulunduğu Armutlu Mahallesi'nin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında Berzeg'e ait kimlik, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları buldu.

Korhan Berzeg'den 200 gündür haber yok | Berzeg'in köpeği Tina'nın davranışındaki dikkat çekici değişiklik - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar