Kızıl Goncalar Ayza kim? Melisa Doğu kimdir? Melisa Doğu kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?

Kızıl Goncalar Ayza kim? Melisa Doğu kimdir? Melisa Doğu kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
Kızıl Goncalar dizisinde Ayza karakterini canlandıran Melisa Doğu'nun hayatı ve kariyeri insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kızıl Goncalar Ayza kim? Melisa Doğu kimdir? Melisa Doğu kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?

Melisa Doğu kimdir?

"Kızıl Goncalar" dizisinin Ayza karakterini canlandıran Melisa Doğu, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki Melisa Doğu kimdir? Melisa Doğu kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?

MELİSA DOĞU KİMDİR?

1981 yılında İstanbul'da doğan Melisa Doğu, 14 yaşında modellik ve oyunculuk kariyerine adım attı. Türkiye'de podyuma çıkan en genç model olma özelliğini taşıyan Doğu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazanarak modelliği bıraktı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu da yapan Melisa Doğu, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

MELİSA DOĞU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Melisa Doğu'nun yer aldığı diziler arasında "Şöhret", "Şölen", "Çatı Katı", "Doktorlar", "Avrupa Yakası", "Geniş Aile", "Yıldız Masalı", "Kanıt", "Yıldızın Parlasın", "Kötü Yol", "Yalan Dünya", "Arka Sokaklar", "Kocamın Ailesi", "Ateş Böceği", "Yasak Elma", "Gen", "Gloryhole", "Modern Zamanlarda Bir Yer", "Yanımda Kal" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Ayrıca Melisa Doğu, tiyatro sahnesinde de kendine yer bulmuş ve "Eksik Zamanlar", "Arap Gecesi", "3. Türden Yakın İlişkiler / Başlangıç", "Kalp Düğümü", "Nereye Gitti Bütün Çiçekler" gibi oyunlarda performans sergilemiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar