Kahramanmaraş'ta Starbucks'a taşlı pompalı silahlı saldırı düzenlendi

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a taşlı pompalı silahlı saldırı düzenlendi
Kahramanmaraş'ta Piazza AVM'nin altında faaliyet gösteren Starbucks şubesine bir kişi tarafından önce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 1 kişi yaralandı.

ÖNCE POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI SONRA TAŞLA SALDIRDI

Edinilen bilgilere göre, olay, Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi'nde yer alan bir alışveriş merkezindeki Starbucks adlı kafede meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirlenemeyen bir şahıs, Kahramanmaraş'taki Starbucks şubesinin önüne gelerek müşterilerin bulunduğu sırada pompalı av tüfeğiyle mekanın camlarına ateş açtıktan sonra taşlı saldırıda bulundu.

305978.webp

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kahramanmaraş Valiliği, bir alışveriş merkezinin altındaki zincir kahve dükkanına iki saldırganın pompalı tüfek ve taşlarla saldırdığını duyurdu. Yetkililer, bir saldırganın yakalandığını ve diğerinin peşinde olduklarını belirtirken, saldırıya ilişkin detaylar da paylaşıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, dün öğleden sonra Piazza AVM'nin altında faaliyet gösteren Kahramanmaraş'taki bir Starbucks şubesine pompalı tüfekle ateş açıldığı ve taş atıldığı belirtildi.

İlk incelemelerde, saldırganların önce iş yerine taşlarla saldırdıkları, ardından ise pompalı tüfekle ateş ettiği tespit edildi. Açıklamada ayrıca, olay yerinde üç adet boş kartuş bulunduğu ve herhangi bir vatandaşın yaralanmadığı ancak iş yerinde maddi zarar meydana geldiği ifade edildi.

kahramanmaras-ta-starbucks-a-tasli-silahli-saldiri-17231868-5116-m.jpg

42 FARKLI SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Yakalanan saldırganın 42 farklı suç kaydı bulunduğu belirtilirken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü açıklandı.

starbucks1.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar