Bu kafede servisi 'gardiyanlar' yapıyor!

Bu kafede servisi 'gardiyanlar' yapıyor!
Bursa'da bir işletme sahibi bir kişi 'hapishane' konseptli bir kafe açtı. Müşterilerin hücrelerde yediği yemeklerini gardiyan kıyafetli garsonlar servis ediyor.

Bursa'da Ocak ayında hizmete giren ve garsonlarının gardiyan kıyafetiyle hizmet verdiği 'hapishane' konseptli kafe, ilginç bir deneyim sunarak büyük bir ilgi görüyor.

İşletme sahibi Alp Bedirhan Kıbıcı'nın öncülüğünde başlayan bu özgün konsept, müşterilerin ilgisini çekiyor ve sosyal medyada da büyük yankı uyandırıyor.

Kafede garsonlar, gardiyan kıyafeti giyerek müşterilere hizmet veriyor ve parmaklıklar arkasında bekleyenleri karşılıyorlar. Müşteriler ise 'mahkum' kıyafetlerini giyerek eğlenceli fotoğraflar çekme imkanına sahip oluyorlar. Aileler ve arkadaş gruplarıyla gelenlerin keyifli anlar yaşadığı bu özel kafe, sosyal medyada binlerce beğeni alarak adından sıkça söz ettiriyor.

İşletme sahibi Alp Bedirhan Kıbıcı, konseptin ilk bakışta biraz sert ve itici gelebileceğini ancak gelenlerin buradan mutlu ayrıldığını belirtiyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara yapılan yorumların da dikkat çekici olduğunu belirten Kıbıcı, kafenin hücrelerine girmek için sıra bekleyenlerin olduğunu aktarıyor. Bursa'nın bu ilginç kafesi, sosyal medyada çok konuşuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar