Kabus Profesör Salih Zoroğlu’nun oyuncağa sakladığı gizli kameradaki görüntüleri ortaya çıktı

Kabus Profesör Salih Zoroğlu’nun oyuncağa sakladığı gizli kameradaki görüntüleri ortaya çıktı
Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, çocuk hastalarına uyuşturucu ilaç verip manipüle ederek ailelerini tecavüzle suçlattığı iddiasıyla tutuklanmasının ardından ortaya çıkan skandallar bitmiyor. Gazeteci Timur Soykan, Zoroğlu'nun oyuncak içine yerleştirdiği gizli kamera ile kaydedilen görüntülerini ilk kez paylaştı.

Gazeteci Timur Soykan, dün Halk TV'de Şule Aydın'ın moderatörlüğündeki "Kayda Geçsin" programına konuk olarak, Prof. Dr. Salih Zoroğlu’nun tedavi uyguladığı çocuklardan birinin aile evine, oyuncağa saklanarak yerleştirilen gizli kamera görüntülerini ilk kez yayınladı. Programın ilerleyen dakikalarında, mağdur çocuklardan birinin annesi de bağlandı.

Psikiyatrist Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, çocuklara uyuşturucu ilaç verip manipüle ettikten sonra ailelerini cinsel istismarla suçlattığı gerekçesiyle tutuklandı.

FETÖ’cü olduğu suçlamasıyla ihraç edilen ve örgüt üyeliğinden yargılanmaya devam eden Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu’nun, İstanbul Bakırköy’deki özel kliniğine getirilen onlarca çocuğa, disosiyatif (Çoklu Kişilik Bozukluğu) teşhisi koyduğu ve yalnızca hastane ortamında anestezi sırasında verilen ketamin isimli ilacı hayvanlarda kullanılan dozda çocuklara verdiği iddia edildi.

Olayın kamuoyuna yansımasından sonra Prof. Dr. Zoroğlu’nun aynı uygulamaları yaptığını söyleyen çok sayıda aile ise savcılıklara başvurmuştu.

PROFESÖRÜN GÖRÜNTÜLERİ DE ÇIKTI

BirGün’den gazeteci Timur Soykan'ın yazdığına göre, Prof. Dr. Salih Zoroğlu’ndan şikayetçi olan bir anne, "İlaç vererek kızımızı benim, babasının ve ağabeyinin cinsel istismarına uğradığına ikna etti. Kızımıza oyuncak şeklinde bir kamera vererek evimize yerleştirtti. Kamerayı bulduk, hafıza kartında Profesörün görüntüleri de çıktı" demişti.

Bu görüntülere göre, Zoroğlu tedavi ettiği çocuk aracılığıyla ailenin evine gizli kamera yerleştirilmesini sağladı.

"BU NET BİR BİLGİDİR"

Oyuncak şeklindeki kameranın kaydında Zoroğlu'nun kendisi de yer alırken, mağdur çocuğunun evinin içinden görüntülerin de yer aldığı görüldü. Programa, mağdur çocuklardan birinin annesi de bağlandı. Anne şunları söyledi:

"Bu net bir bilgidir, gerek benim kızım gerek diğer mağdur çocuklardan bir kısmı adli tıp raporu aldı. Yüzlerce kez tecavüze uğradığı söylenen çocukların raporları temiz çıktı. Benim kızım da bir uzman tarafından destek alıyor. Şu anda yaşadığı travmayı atlatabilmek adına terapi alıyor. Hocanın ketamin uygulamadığını söyleyenler oluyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar