Iğdır’da vicdansız berber çıraklarına dükkanda böyle işkence yaptı

Iğdır’da vicdansız berber çıraklarına dükkanda böyle işkence yaptı
Iğdır’da bir berber dükkanında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Çıraklarına sinirlenen bir berberin verdiği vicdansız ceza pes dedirtti.

Iğdır’da Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'ndeki kuaför salonunun sahibi Ferdi Döner, elinde sopayla çıraklarına şınav çektirdi, sonra da iş yerinin bir başında diğer tarafından yarı çıplak vaziyette süründürdü.

Döner, "Arkadaşlar, bundan sonra ustasına karşı gelen, birbirine laf atan, saygısızlık yapanları affetmeyeceğim" diye seslendi.

berber-ciraklarini-sinav-cektirip-surundurdu-6586-dhaphoto5.jpg

“DÖVMEK İSTEMİYORUM, SÜRÜN KARDEŞİM”

Döner'in çıraklarına şınav çektirdiği ve süründürdüğü anlar bir müşteri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Döner'in sürünmek istemeyen çırağına da "Dövmek istemiyorum, sürün kardeşim" dediği görüntülerde yer aldı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler, tepki topladı.

berber-ciraklarini-sinav-cektirip-surundurdu-6586-dhaphoto4.jpg

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından çıraklarına şaka yaptığını ifade eden Ferdi Döner, "Arkadaşlara şaka yaptık. Biz hep gülüp eğlenip çalışıyoruz. Görüntüleri çeken müşterimiz de şaka olsun diye yapmış. Bu duruma düşeceğimi hiç düşünmedim, üzgünüm" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar