Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi

Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi
Denizli Pamukkale'de feci bir motosiklet kazası yaşandı. Hatalı sollama yapan motosiklette bulunan iki genç önüne çıkan otomobile arkadan çarptı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, hatalı sollama sonucu feci bir kaza meydana geldi.

Zekeriya Akhan (21) yönetimindeki motosiklet, hatalı sollama yaparken önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklette bulunan Zekeriya Akhan ile yanında yolcu konumunda bulunan Rahman Çabuk yaşamlarını yitirdi.

Kaza, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda gerçekleşti. İddialara göre, Akhan'ın kullandığı 34 VG 8057 plakalı motosiklet, bulvar üzerinde seyir halindeyken aynı yöne giden bir midibüsü sollamak istedi. Hatalı manevra sonucu motosiklet, önüne çıkan Veli Çakmak yönetimindeki 20 ANA 451 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Akhan ve Çabuk yola savruldu. Motosiklet ise park halindeki bir kamyonete çarparak durabildi.

kazahaberiic.jpg

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Akhan ve Çabuk'un durumunun ağırlaştığı belirtildi. İki genç, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Otomobil sürücüsü Veli Çakmak ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar