Polisten kaçan otomobil kaza yaptı: 2 yaralı

Polisten kaçan otomobil kaza yaptı: 2 yaralı
Sarıköy Bahçeköy'de polisten kaçan otomobil sokak ortasında kaza yaptı. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı.

Sarıyer'de geçtiğimiz gece, polisin denetim noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçan bir sürücünün yönetimindeki otomobil, sokak arasında kaza yaptı.

Olay, Bahçeköy Merkez Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, polisin dur ihtarına uymayan 34 GVP 053 plakalı otomobil, Bahçeköy yolunda kaçış yoluna girdi ve ara sokaklara saparak izini kaybettirmeye çalıştı. Araç aşırı hızla girdiği bir sokakta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, park halindeki araçlara çarptı.

istanbul-sariyerde-polisten-kacan-otom-51242-1.jpgKaza sonucunda otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale ambulansta yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil, park halindeki 4 araca ve bina girişindeki doğalgaz kutusuna çarparak durabildi.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek çevre güvenliği aldı. Sürücü, gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada ise bir adet silah ve bıçak bulundu. Şüpheli sürücünün ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar