İmren Nilay Tüfekçi kimdir? İYİ Parti Samsun Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekçi kaç yaşında, nereli?

İmren Nilay Tüfekçi kimdir? İYİ Parti Samsun Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekçi kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Samsun'dan aday gösterdiği İmren Nilay Tüfekçi insanlar tarafından merak ediliyor. Seçime sayılı günler kala insanlar internette İmren Nilay Tüfekçi'nin hayatını araştırıyor. Peki İmren Nilay Tüfekçi kimdir? İYİ Parti Samsun Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekçi kaç yaşında, nereli?

İmren Nilay Tüfekçi kimdir?

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti, 5 büyükşehir için belediye başkan adaylarını belirledi. Samsun'dan aday gösterilen isim ise İmren Nilay Tüfekci oldu. Peki İmren Nilay Tüfekçi kimdir? İYİ Parti Samsun Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekçi kaç yaşında, nereli?

İMREN NİLAY TÜFEKÇİ KİMDİR?

İmren Nilay Tüfekçi, 6 Mart 1986 tarihinde İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamlayan Tüfekçi, Atatürk İlköğretim Okulu'ndan 1999 yılında ve Bornova Anadolu Lisesi İngilizce bölümünden ise 2004 yılında mezun oldu. Buradan mezun olduktan sonra Çağ Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü okudu. 2010 yılında da bu bölümden mezun oldu.

Lisans eğitimi sonrasında Mersin Valiliği bünyesinde dış ticaret eğitim ve stajlarını tamamlayan İmren Nilay Tüfekçi, çeşitli bankalarda görev almıştır. 2014 yılında Av. Ali Alper Tüfekçi ile evlendi. Bu evlilikten çiftin 1 çocukları oldu. Tüfekçi, 2015 yılında bankacılık kariyerini sonlandırarak ticarete yöneldi.

2017 yılına gelindiğinde ise Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde "Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler" bölümünde yüksek lisans eğitimi almaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar