Huzurevi dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Bıçakla 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralamıştı

Huzurevi dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Bıçakla 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralamıştı
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevinde dehşet saçmıştı. Bıçakla 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen İzzettin Süğüt'ün huzurevindeki güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı.

İzzettin Süğüt adlı şahs, huzurevinde bulunduğu sırada bıçakla 2 kişiyi öldürüp, bir kişiyi yaraladığı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6635105c63198a575d9bdfb2.webp

2 ELİNDE BIÇAKLA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen İzzettin Süğüt'ün, olay anı görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Süğüt'ün koridora çıktığı ve kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini gördüğü esnada peşinden gitmesi, güvenlik görevlisinin yere düşerek kalkıp kaçması yansıdı. İzzettin Süğüt'ün 2 elinde bıçak olması dikkat çekti. Süğüt'ün huzurevinin merdivenlerden inmesi ve kaçması da güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

66348b301751aa014a9fb60f.webp

NE OLMUŞTU

Antalya’da İzzettin Süğüt (65), kaldığı huzurevinde husumetli olduğu öne sürülen 3 kişiye bıçakla öldürmüştü. Olayda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) hayatını kaybetti, Ahmet Özdemirel (74) ise yaralanmıştı.

Süğüt olay sonrası yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi görevlilerinin ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi. Sağlık görevlileri, Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Ekipler, İzzettin Süğüt'ü yakalamak için çalışma başlattı. Polis ve bekçilerin el fenerleriyle yaptığı aramada İzzettin Süğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalanıp gözaltına alındı.

antalya-huzurevinde-bicakli-saldiri-2-o-48818-1.jpg

3 KİŞİYİ UKUSUNDA BIÇAKLAMIŞ

Süğüt'ün, gece geç saatlerde odalarına girdiği 3 kişiyi, uyurken bıçakladığı ortaya çıktı.

6634bda51751aa014a9fb7e5.webp

TUTUKLANDI

Huzurevindeki 2 kişiyi bıçaklayarak öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan İzzettin Süğüt, işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar