Hayvanat bahçesindeki sapığı sınır dışı edip Türkiye'ye gönderdiler: İneğe defalarca tecavüz etmiş...

Hayvanat bahçesindeki sapığı sınır dışı edip Türkiye'ye gönderdiler: İneğe defalarca tecavüz etmiş...
Hollanda'da meydana gelen korkunç bir olay gündemi sarsıyor. Bir Türk vatandaşı olan Mehmet A., hayvanat bahçesinde bulunan Laura isimli ineğe yönelik iğrenç bir saldırı gerçekleştirdi. Bu dehşet verici olayın ortaya çıkmasının ardından Mehmet A. ülkeden sınır dışı edildi ve Türkiye'ye gönderildi.

Hollanda'da son günlerde şoke edici bir olay halk arasında büyük infial yarattı. Bir Türk vatandaşı olan Mehmet A., hayvanat bahçesinde bulunan Laura adlı ineğe defalarca tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme geldi.

1-sbpp-cover.webp

Hollanda basınında yer alan bir habere göre, Enschede'deki Wooldrik Hayvanat Bahçesi'nde Laura adlı ineğe defalarca tecavüz edildiği bildirildi. Habere göre, hayvanat bahçesi müdürü, güvenlik kamerası görüntülerinde Mehmet A. adlı Türk vatandaşının ineği samanla ahıra çektiğini ve daha sonra pantolonunu düzeltirken gördü.

1 AY GÖZALTINDA TUTULDU

Olayın açığa çıkmasının ardından polis tarafından tutuklanan Mehmet A., dört hafta boyunca gözaltında tutuldu ve yapılan soruşturma süreci tamamlandıktan sonra Hollanda'dan sınır dışı edildi.

2-q3iu.jpg

'HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASINI GÖRMEK İSTERDİM'

Hayvanat bahçesi müdürü, Türkiye'ye dönen Mehmet A. ile ilgili şu sözleri dile getirdi: "Çok üzücü, çünkü onun hak ettiği cezayı almasını görmek isterdim." ifadelerini kullandı.

s-9edfcc9ede10e671dec8b816a4e0c2a90cc36239.webp

OTURMA İZNİ OLMADIĞI TEST EDİLDİ

Karabüklü olduğu iddia edilen 59 yaşındaki Mehmet A.'nın, Laura isimli ineğe defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktıktan sonra, Hollanda'da oturma izni olmadığı tespit edildi.

Laura adlı inek ise hala stresli ve tedirgin olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar