Hakan Ateş kimdir? Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş kaç yaşında, nereli?

Hakan Ateş kimdir? Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş kaç yaşında, nereli?
Seçil Erzan davaları ile gündeme gelen Denizbank'ın genel müdür Hakan Ateş insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Hakan Ateş'in hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Hakan Ateş kimdir? Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş kaç yaşında, nereli?

Hakan Ateş kimdir?

Seçil Erzan olayları ile gündeme gelen Denizbank'ın CEO'su Hakan Ateş insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Hakan Ateş'in hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Hakan Ateş kimdir? Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş kaç yaşında, nereli?

HAKAN ATEŞ KİMDİR?

1959 yılında doğan Hakan Ateş TED Ankara Koleji'nde eğitim görmüştür. Buradaki eğitiminin ardından Ateş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İşletme alanında lisans eğitimi almıştır. Kariyerine 1981 yılında İş Bankası'nda Teftiş Kurulu Müfettişi olarak başlayan Ateş, daha sonra Interbank'ın çeşitli birimlerinde görev almış ve Elmadağ, Şişli, Bakırköy, İzmir ve Merkez Şubeleri'nde Şube Müdürlüğü yapmıştır.

Interbank'ta Nakit Yönetimi Sistemi'ni kuran Hakan Ateş, 1993 yılına gelindiğinde ise Merkezi Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 1994 ve 1996 yılları arasında Bank Ekspress'te Mali İşler ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlamış ve Bank of America'nın danışmanlığında yapılan yeniden yapılandırma projesini yönetmiştir.

Rusya'da GarantiBank Moscow'un kurulmasında önemli rol oynayan Hakan Ateş, 1996 Haziran ayından itibaren bir yıl boyunca burada Genel Müdür olarak görev yapmıştır. 1997 Haziran ayında DenizBank'ta Kurucu Genel Müdür olarak göreve başlayan Hakan Ateş, halen bu görevini sürdürmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar