Gözlük camı temizlemenin en kolay yöntemi! Bu kadar basitmiş

Gözlük camı temizlemenin en kolay yöntemi! Bu kadar basitmiş
Gözlük camı temizleme yöntemleri gözlük kullananlar tarafından araştırılırken, gözlük camı temizlemenin, 'bu kadar basitmiş' dedirten bazı yöntemler bulunuyor. Bu pratik yöntemleri sizler için araştırdık.

Gözlük kullanıcılarının merak ettiği en basit yöntemlerden biri, sabunlu su ve sirke ile temizlik yapılıp yapılmadığı. Her ikisi de yaygın olarak bulunan ve etkili temizlik sağlayan malzemeler.

SABUNLU SU YÖNTEMİ:

Gözlüklerinizi temizlemenin en basit yollarından biri, ılık suya bir miktar sabun eklemek ve köpürtmek. Bu karışımı gözlük camlarınıza uygulayarak kolayca temizleyebilir ve hatta derin olmayan çiziklerin bile azalmasını sağlayabilirsiniz.

gzlktemizleme-190220245fd21fe9.webp

SİRKELİ SU YÖNTEMİ:

Bir diğer etkili temizlik yöntemi ise sirkeli su kullanmak. Az miktarda sirke ile suyu karıştırarak elde ettiğiniz bu solüsyonu gözlüklerinize uygulayarak temizlik yapabilirsiniz. Sirke, camları parlatırken aynı zamanda derin olmayan çiziklerin giderilmesine de yardımcı olur.

Ama dikkat edilmesi gereken birkaç önemli noktaları bulunuyor. Her gözlük farklı malzemelerden yapıldığından, temizlik yöntemleri her gözlüğe uygun olmayabilir. Bu nedenle, gözlüklerinizi temizlerken malzemesine zarar verebilecek herhangi bir yöntemden kaçınmak önemli.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar