Gelin erkek çıktı ortalık karıştı! Koşa koşa hastaneye gittiler

Gelin erkek çıktı ortalık karıştı! Koşa koşa hastaneye gittiler
Çin'de yaşanan bir olay, dünya medyasında büyük yankı uyandırdı. Bir düğünde damat, sevdiği kadının aslında bir erkek olduğunu öğrenince dünyası başına yıkıldı.

Medyayı sallayan olayda; Evlenecek olan damat, düğün sırasında sevdiği kadının biyolojik olarak erkek olduğunu öğrendi. Evlilik için sağlık raporu sırasında ortaya çıkan bu gerçek, düğünün iptal edilmesine neden oldu.

50 BİNDE BİR GÖRÜLEN GARİP OLAY...

50.000 kişide bir görülen bir hastalık, genç bir kadının kanser riski taşıdığı belirlendiği olayda, vücudunda fazlalık olarak bulunan erkeklik organını ameliyatla aldıran kadının bir süre hormon tedavisi alacağı açıklandı. Resmi medya ayrıca bu tür mutasyonların erken teşhis ve kısa süreli operasyonlarla tedavi edilebileceğini bildirdi.

66388f108226ccab6483e122.webp

GELİNLİĞİ ÇIKARTIP, DÜĞÜNÜ TERK ETTİ!

Geçtiğimiz gün, Jiangsu eyaletinde gerçekleşen bir düğünde olağanüstü bir olay yaşandı. Düğünün ortasında gelin, damadın annesinin yaptığı konuşma sonrasında gelinliğini çıkararak sahneden indi. Olay yerinden edinilen bilgilere göre, damadın annesi, oğlunun üstün niteliklerini övmeye çalışırken gelin ve ailesini inciten sözler sarf etti.

Konuşmasında, damadın annesi oğlunun çeyiz almadan evleniyor olmasını gururla dile getirirken, bu ifadeler gelin ve ailesi için aşağılayıcı oldu. Gelin, kayınvalidesinin sözlerini kabul edilemez buldu ve hemen gelinliğini çıkararak protesto etmek için sahneden indi. Bu olay, çevrede şaşkınlık yarattı ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Gelinin cesur hareketi, evlilik ve kadınların statüsü üzerine yapılan tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Bu olay, toplumda çeyiz geleneğine ve kadınların toplumdaki yerine dair derin düşüncelere sebep oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar