Fenerbahçe'den Galatasaray'a çok sert tepki: TFF'ye Süper Kupa için resti çekti

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çok sert tepki: TFF'ye Süper Kupa için resti çekti
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, cuma günü Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa mücadelesi öncesi çok sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, derbide Galatasaray'ın itiraz ettiği penaltı pozisyonu ile ilgili konuştu. Kızılhan, Galatasaray tarafından gelen açıklamalara çok sert cevap verdi.

Öte yandan Burak Kızılhan, TFF'nin Süper Kupa'nın ortak basın toplantısı sebebiyle kendilerinden görüş istediğini ancak bunu reddedeceklerini açıkladı.

Burak Çağlan Kızılhan'ın açıklamaları şöyle:

"Bugün bir etkinlik sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur bir takım açıklamalarda bulunmuş. Biz de gerekli açıklamaları yapabilirdik ama yapmadık.

"ALIŞILAGELMİŞ GALATASARAY TAVRI"

Dünkü maçın ardından başlayan yalan operasyonunun devamını getiriyorlar. Yıllardan bu yana alışılagelmiş Galatasaray tavrı. Hem itidal istiyorlar hem de olmayan pozisyonda mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar.

Aslında tek amaçlarının Süper Kupa öncesi ortam yaratarak olayı kendi lehlerine çevirmek, kamuoyunu manipüle etmek. Bu kısa yolları kullanmaya alışkın bir camia.

Galatasaray tarafı dört koldan, olmayan bir pozisyon üzerinden adalet istiyorlar. Aslında bu adalet talebi değil ayrıcalık."

"NELSSON'UN ELİNE ÇARPAN POZİSYONDA PENALTI VERİLMESİ GEREKİYOR"

Madem adalet istiyorlar o zaman Nelsson'un eline çarpan pozisyonda da penaltı verilmesi gerekiyor. Bunları neden konuşmuyoruz?

Galatasaray takımı dün yerden kalmadı. Bunları konuşalım. Gerçek pozisyonları konuşalım. Oyunu durdurmak için ellerinden geleni yaptılar.

SÜPER KUPA'DA ORTAK BASIN TOPLANTISINI REDDETİLER

3 gün sonra bir Süper Kupa oynayacağız. TFF'den de bir soru geldi. Süper Kupa'nın ortak basın toplantısı için ne düşündüğümüzle alakalı. Galatasaray tarafı bunu kabul etmiş ama biz federasyona da cevabımızı buradan vermiş olalım. Biz bu zihniyetle yan yana, aynı masada ortak hiçbir şey yapmayacağız. Süper Kupa'nın basın toplantısı buna dahildir."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar