Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi tahliye edildi

Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi tahliye edildi
İstanbul 1 kişinin ölümüne 4 kişinin yaralanmasına neden olan kazayı gerçekleştiren 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’u olay gecesi Türkiye'den kaçmıştı. Önce Mısır'a ardından ABD'ye giden anne-oğulu kaza gecesi havalimanına götüren kişi ise tahliye edildi.

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart tarihinde meydana gelen 17 yaşındaki T.C'nin yaptığı kaza ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bir kişinin ölümüne neden olduğu kaza sonrası annesi Eylem Tok ile Türkiye'den kaçan T.C'yi kaza gecesi havalimanına götüren kişi tahliye edildi.

17 yaşındaki sürücünün neden olduğu ve bir kişinin ölümüne, dört kişinin ise yaralanmasına sebep olan kaza sonrasında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında, sürücü ve annesini havalimanına götüren şahsın, çalışanı olduğu tespit edilen bir kişi tarafından tutuklanmasının ardından, İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, soruşturma kapsamında T.C'nin babası Bülent Cihantimur'un çalışanı olduğu belirlenen, "suçluyu kayırma" ile "delileri gizleme" suçlarından tutuklanan Ayşe Ceren S'nin tahliyesine karar verdi.

Kaçak olan T.C. ve onu yurdışına kaçıran anne Eylem Tok, ABD'de görüntülenmişti. Anne oğlun rahat tavırlarıd dikkat çekerken görüntülendiklerini anladıklarında da gülümsemeleri dikkat çekmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar