Elektrikli araçların enerjisi Bursa’dan gelecek

Elektrikli araçların enerjisi Bursa’dan gelecek
Bursa AFSİAD Yönetimi, genç girişimci Onur Tunç’un geleceğin önemli ihtiyaçlarından biri olacak ev tipi elektrikli araç şarj istasyonu projesini inceledi. Yönetim, Tunç’a desteklerini ifade ederek projeyle ilgili önerilerini sundu.

Bursa Afyonkarahisarlı Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (Bursa AFSİAD), Bursa ve Afyonkarahisar arasında üretim ve ticaret alanlarında iş birliğini güçlendirmeye devam ediyor. Bursa AFSİAD, genç girişimcilerle ülke ekonomisine katkıda bulunmaya yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda, Bursa AFSİAD Yönetim Kurulu, Afyonkarahisarlı enerji mühendisi Onur Tunç ve ekibinin geliştirdiği ev tipi elektrikli araç şarj istasyonu projesini Dernek Merkezi’nde ağırladı.

Bursa AFSİAD Yönetimi, Onur Tunç’un ev tipi elektrikli araç şarj istasyonu çalışmasını inceleyerek, genç girişimciye tebriklerini iletti ve önerilerini sundu. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Duran, genç girişimcilere her zaman destek verdiklerini vurgulayarak, elektrikli araçların enerji ihtiyacını karşılamak için Tunç ve ekibinin yaptığı çalışmanın değerine dikkat çekti.

aw186579-01.jpg

Duran, Bursa'nın yerli ve milli elektrikli araç üretimi Togg ile önemli bir rol üstlendiğini belirterek, Tunç'un çalışmalarının elektrikli araç sahiplerinin işlerini kolaylaştıracağını ifade etti. Ayrıca, Tunç'un projesinin üretimini Bursa'da yapmayı planlamasının da ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Enerji mühendisi Onur Tunç ise Bursa AFSİAD ile buluşmalarının kendilerini cesaretlendirdiğini belirterek, VOLTARGE markasıyla piyasaya sürdükleri ev tipi elektrikli araç şarj istasyonunun büyük ilgi gördüğünü söyledi. Ürünlerinin taşınabilir olmasının kullanıcılar için büyük avantaj sunduğunu dile getiren Tunç, projelerini geliştirmek için 6 aydır çalıştıklarını ve ilk prototipi tanıttıklarını ekledi.

Tunç, üretim tesislerini Bursa'da kurmayı hedeflediklerini belirterek, ürünlerini yapay zeka desteğiyle geliştirip güneş panelleriyle destekleyerek çevreci ve maliyetsiz enerji sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar