Diyarbakır'da gelinlik defilesi göz kamaştırdı

Diyarbakır'da gelinlik defilesi göz kamaştırdı
Diyarbakır'ın merkezinde bulunan Kayapınar ilçesinde gelinlik tasarımı, üretimi ve satışı yapan bir firma, son derece özgün ve dikkat çekici bir defile düzenledi.

Firma, halka açık alanda düzenlenen etkinlikte ipek kozası, çuval, iplik, akasya yaprağı, gül ve palmiye yaprağı gibi doğal malzemelerden tasarlanan gelinlikleri sergiledi.

Firma sahibi Mehmet Kaymak, sektörde 15 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiklerini belirtirken, düzenledikleri defilede çok özel ve ilgi çekici tasarımlara yer verdiklerini vurguladı. Kaymak, daha önceki deneyimlerinden esinlenerek, gelinlik tasarımlarını bir üst seviyeye taşıyarak daha estetik ve anlamlı modeller ortaya çıkardıklarını dile getirdi.

Kaymak, defiledeki gelinlikler hakkında bilgi verirken, "Şu an model arkadaşımız üzerinde gördüğünüz Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yetişen ipek kozasından bir tasarımımız var. Onun hemen yanında çuvaldan, iplikten yaptığım bir tasarım var. Diğer arkadaşlarımızın üzerinde palmiye yaprağı, begonvil çiçeği, gül ve akasya yaprağı gibi doğadan ilham alarak tasarladığımız farklı motifler bulunuyor. Bu çeşitlilikle birbirinden ilginç ve göz alıcı tasarımlara imza attık. Bu yaratıcı süreçten dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Diyarbakır'da gerçekleşen bu özgün gelinlik defilesi, hem sektördeki yenilikçi yaklaşımı yansıtması hem de doğal malzemelerin kullanımıyla çevreci bir duruş sergilemesi açısından dikkat çekici oldu. Katılımcılar, farklı materyallerle tasarlanan gelinliklerin görsel şölenini izlerken, firma yetkilileri ise gelecek projelerinde de benzer yaratıcı ve sürdürülebilir yaklaşımlarını devam ettireceklerini belirtti.

aw159612-02.jpg

aw159612-04.jpg

aw159612-05.jpg

aw159612-06.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar