Konyalı enerji devi iflas etti! Binlerce çalışan işsiz kaldı

Konyalı enerji devi iflas etti! Binlerce çalışan işsiz kaldı
Ekonomik kriz nedeniyle Konya’da bulunan enerji devi iflas etti. Söz konusu firmanın iflasına ilişkin detaylar belli oldu.

Dünya ekonomisi, Covid-19 salgını sonrasında birçok ülkede ciddi çalkantılar yaşamaya devam ediyor. Bu süreçte ticaret dengelerinde değişimler yaşanırken, bazı ülkeler adaptasyon sorunlarıyla karşı karşıya kaldı. Ancak yeni ticaret normlarına uyum sağlayan işletmeler ise büyüme gösterdi.

fgaz-3.webp

Finansal açıdan zayıf olan firmaların birçoğu konkordato ilan etmek zorunda kaldı ya da iflas etti. Son olarak Konya'da faaliyet gösteren ve sektörün öncüleri arasında yer alan bir firma iflasını ilan etti.

faz-2.jpg

Bu firma, 2011 yılında kurulmuş olup enerji ve inşaat sektörlerinde uzun yıllardır faaliyet göstermekteydi. Ancak ekonomik sorunlar nedeniyle iflas ettiği belirtiliyor ve alacaklılara duyuru yapıldı.

gaz-1.png

Alka Enerji isimli firma, onlarca projeye imza atmış olsa da ekonomik sorunlar yaşayarak iflas etti. Konya 1. İcra Dairesi tarafından ilan.gov.tr'de bu firma ile ilgili bir ilan yayımlandı.

Alka Enerji İnşaat Personel Belgelendirme Kalibrasyon Eğitim San. Ve Tic. Ltd. Şti'nin iflas kararı kesinleşti ve müflis ilan edildi. Alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemleri tamamlandı ve alacaklılar sıra cetveli düzenlendi. İtirazların süreleri ve ilgili yasal prosedürler belirtildi. İkinci alacaklılar toplantısının tarihi ve yeri de duyuruldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar