Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti ikisini de öldürdü…
Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay gerçekleşti. Anlaşmalı olarak boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı öldürdü.

Olay, 1 Nisan’da öğle saatlerinde Kaynartepe Mahallesi 212’inci Sokak’ta 2 katlı evin girişinde oldu. Adem Meşe, aile mahkemesinde görülen boşanma davasından sonra Sevda Meşe ile yanındaki sevgilisini olduğu belirttiği Mehmet Sadıç’ı, takip etti. Adem Meşe, 212’nci sokakta yer alan eve girmek üzere olan Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç’ın yanına gelerek, başlarına tabanca ile ateş etti. Meşe ve Sadıç yere yığılırken, Adem Meşe hemen olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yapılan kontrolde Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri incelemesinden sonra Meşe ve Sadıç’ın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılan otopsiden sonra Meşe ve Sadıç’ın cenazesi yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi.

diyarbakir.png

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Adem Meşe’nin yakalanması için bir çalışma başattı. Yapılan araştırmada Sevda Meşe ve Mehmet Sadıç’ın yaklaşık 1 hafta önce 212’inci Sokak’taki evde beraber yaşamaya başladığı belirlendi. Adem Meşe’nin şehir merkezindeki bir evde saklandığı tespit edildi. Meşe, adrese yapılan bir operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Meşe’nin 1 Nisan’daki mahkemede Sevda Meşe’den anlaşmalı olarak boşandığı ve cinayetleri de 1 saat sonra işlediği ortaya çıktı. Adem Meşe’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar