Damat 12 gün sonra gerçeği öğrendi: Gelin erkek çıktı!

Damat 12 gün sonra gerçeği öğrendi: Gelin erkek çıktı!
Endonezya'da bir genç, aşık olarak evlendiği eşinin aslında kadın olmadığını öğrenince hayatı altüst oldu.

Endonezya'da yeni evlenen 26 yaşındaki bir adam, hayatının şokunu yaşadı. Yerel basının A.K. olarak tanıttığı genç, 12 gün önce evlendiği kadının aslında erkek olduğunu fark ederek polisi aradı.

Evlendiği kişinin kadın kılığına girmiş bir erkek olduğunu günler sonra anlayan adam, internet üzerinden tanıştığı ve aşık olduğu kişiyle yüz yüze görüştüğünü belirtti. Birkaç görüşme sonrasında evlilik kararı alan genç adam, nişanlısının bazı tuhaflıkları olduğunu fark etmiş olsa da aslında erkek olduğunu hiç tahmin etmemişti.

gnihpcvwaaan5t.jpg

Nişanlısı Adinda Kanza Azzahra olarak tanıttığı kişinin yüzünü sürekli peçeyle gizlemesine rağmen bu durumdan şüphelenmediğini ifade eden genç adam, nişanlısının resmi nikaha karşı çıktığını da anlattı, bu durumu nişanlısının annesinin ölümüyle ilişkilendirdi.

Evlendikten sonra da Adinda'nın yüzünü gizlemeye, cinsel ilişkiden kaçınmaya ve dışarıya çıkmamaya devam ettiğini dile getiren Endonezyalı adam, durumdan şüphelenen ailesinin kadını araştırdığını ve aslında bir erkek olduğunu ortaya çıkardığını belirtti.

Gerçek kimliği ifşa olan sahte gelin, polise amacının evlendiği gençten para koparmak olduğunu itiraf etti. Makyajla kadın kılığına giren adam, şimdi 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar