Putin'in eski sevgilisi sessizliğini bozdu! Ayrılık sonrası kalbini kim çaldı?

Putin'in eski sevgilisi sessizliğini bozdu! Ayrılık sonrası kalbini kim çaldı?
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir süredir birlikte olduğu iddia edilen eski jimnastikçi Alina Kabaeva, son zamanlarda konuşulan ayrılık iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rusya'da gündem, bir süredir birlikte olduğu iddia edilen eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ilişkisi üzerine yoğunlaştı. Son yıllarda sık sık gündeme gelen iddialara göre, Putin'in Kabaeva'dan çocuk sahibi olduğu Kabaeva, ayrılık iddialarının ardından ilk kez konuştu.

sd.jpg

2013 yılında eşi Lyudmila ile boşandıktan sonra, olimpiyat oyunlarında mücadele eden 40 yaşındaki eski jimnastikçi Kabaeva ile aşk yaşadığı iddia edilen Putin'in bu ilişkiyi geçen aylarda sonlandırdığı öne sürülmüştü. Son zamanlarda ise, 71 yaşındaki Putin'in Kabaeva'dan çocuk sahibi olduğu iddiaları da sık sık gündeme gelmekteydi. Ancak, ayrılık dedikodularının ardından sessizliğe bürünen Kabaeva, önceki gün yapılan yemin törenine katılarak kısa bir açıklama yaptı.

fgfg.webp

PUTIN'İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!

Putin'in önceki gün yapılan yemin törenine katılan Kabaeva, kısa bir konuşma yaparak Putin'e övgülerde bulundu.

Kabaeva, Rus medyasına yaptığı konuşmada, "Özel askeri operasyon devam ediyor, bu kolay değil, karmaşık fakat insanların seçime katılımı harika, başkanı desteklemeleri onun kararlarını desteklemeleri harika. Seçmen olarak biz liderimizin yabancı ülkelere sırtını dayamadığını görüyoruz, o sırtını kendi halkına dayıyor." ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Bu gerçekten bizim başarılarımızın ve zaferlerimizin anahtarı." dedi.

fthgh.webp

Ayrılık dedikodularının ortaya çıkmasının ardından spora geri dönen ve Soçi'deki jimnastik akademisinde öğrenci yetiştirmeye başlayan Kabaeva, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

YENİ AŞK İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bu yılın başında Batı medyası, Putin'in Kabaeva'dan ayrıldığını iddia etmişti. İddiaya göre, Putin Kabaeva'dan ayrıldıktan sonra "Barbie" lakabıyla tanınan 39 yaşındaki Ekaterina Mizulina ile ilişki yaşamaya başladı.

fdzgdrg.webp

Sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Mizulina'dan, henüz konuya dair bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar